SøftenSpejderne

SøftenSpejderne

Velkommen til KFUM spejderne i Søften

Patruljekursus på Forlev Spejdercenter – en oplevelse for livet

25. juni 2019 · Nyheder · Skrevet af andersgodtfred

Fra lørdag til lørdag i påsken var seks spejdere på patrulje kursus på Forlev Spejdercenter ved Skanderborg.

Inden vi skulle afsted, der havde vi lavet en plan over alt det udstyr og mad vi skulle have med i ugens løb. Vi sørgede selv for at pakke grejet, og fik bestilt alt den mad vi skulle bruge via en hjemmeside, så det blev leveret direkte på spejdercentret to gange i løbet af ugen.

 

Lørdag blev vi sat af i Forlev by, og så vandrede vi de 15 minutter det tog at gå ud til spejdercentret. Vi brugte resten af lørdagen på at opbygge vore lejrplads.

De følgende dage var det tidligt op, så morgenmaden kunne fortæres klokken 8. Hver morgen spiste vi brød, havregrød og andre lækre morgenmadsprodukter.
Efterfølgende var der samling blandt alle deltagerne, hvor flaget skulle hejses i ”Sommerhuset”. Det hus, hvor alle lederne havde deres udgangspunkt for patruljekurset. I år var temaet for kurset ”Spy”, og vi havde valgt at stå for det projekt, der hed ”Escape room”.

 

Projektet gik ud på, at vi skulle bygge forskellige ”escape rooms”, hvor deltagerne bliver lukket ind i et rum/hule og først kommer ud igen, når de har løst opgaverne.

Hver dag klokken 12 spiste vi frokost, og maden blev imellem måltiderne opbevaret i en kølecontainer, så den hele tiden var frisk, når vi skulle bruge den.

Vi lavede varm mad hver dag, det bestod fx af svensk pølseret, ”guf i bakke” samt tortillas.

Inden vi skulle ud og arbejde på vores projekt igen, så var der pause indlagt med forskellige boldspil og anden hygge.

Hver dag lavede vi aftensmad i vores egen lejr, og aftener gik med hygge, kortspil og snak.

Turen blev en uge fuld af gode minder, masser af hygge, grin og gode venskaber – også selv om vi var de eneste grønne spejdere. Det var en oplevelse for livet.

Kristian, Anna, Nikoline, Simon, Vitus og Karoline